Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

SZÉP kártya

2011.október 1-jétől az Üdülési csekket felváltotta a SZÉP kártya. 2013. július 1-től a fürdőbelépők a SZÉP kártya bármelyik zsebéből megvásárolhatóak.


SZÉP kártya

Mire használható a SZÉP Kártya?


A Széchenyi Pihenő Kártya bevezetésének célja az egészségmegőrzéshez, az egészséges életmódhoz és általában az életminőség javításához kapcsolódó szolgáltatások elérhetőségének bővítése.

A  Széchenyi Pihenő Kártya megjelenésében, és használatában a bankkártyákhoz hasonló, a háromféle fizetési mód (POS-terminál, internet, telefon) használata lehetővé teszi, hogy a rendszerbe bevont szolgáltatóknál a kártyabirtokos az elektronikus utalványai terhére szolgáltatásokat vegyen igénybe a kártyaelfogadásra szerződött szolgáltató partnereknél.

A kártyával felhasználható belföldi szolgáltatások: a szálláshely-szolgáltatások, az éttermi vendéglátás, a fürdőszolgáltatások, a betegségmegelőző, egészségmegőrző, egészséghelyreállító szolgáltatások, a kulturális szolgáltatások közül a múzeumi, színházi, növény-állatkerti, egyéb művelődési intézményi belépőkre fordított összeg, a természetvédelmi területek, tematikus parkok, szabadidőparkok belépői, az utazásszervezőknél megrendelt belföldi utazási csomag, a testedzési szolgáltatások, valamint a verseny- és lovaglóistállók tevékenysége.

1. Milyen belföldön ténylegesen nyújtott szolgáltatások fizethetőek a SZÉP Kártya egyes alszámlái vonatkozásában?

2. Kérdések és válaszok SZÉP kártya felhasználók számára

Hírek, aktualitások:

 • Hírek:

  • Karbantartási munkálatok és ünnepi nyitva tartás

   Karbantartási munkálatok és ünnepi nyitva tartás

   Április havi tájékoztató karbantartási munkálatokról és ünnepi nyitva tartásról.

  • Ráadás Napok

   Ráadás Napok

   Nem sikerült beváltanod a kedvezményre jogosító fürdőbelépődet, bérletedet? Akkor használd ki a Ráadás Napokat!

További hírek »

Keresés: