Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Strandfürdő

Irány a mórahalmi nyár!


Strandfürdő

Nyáron igazi mediterrán hangulat várja a fürdő vendégeit. Ebben az időszakban a 14 fedett medence mellett 7 szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A kristálytiszta vizű szabadtéri úszómedence kora tavasztól, késő őszig fogadja sportolni vágyókat. A családosok kedvence a csúszdás élménymedence, a gyermekpancsoló, valamint a hullámgömbbel, pezsgőágyakkal, valamint koktélbárral rendelkező rendezvénymedence. A medencék mellett 15.000 m2-es parkosított zöldfelület napozóterasz, vízifoci, ugrálóvár, strandröplabda, valamint játszótér gondoskodnak a nyári élményekről. A nyár folyamán is hosszabbított nyitva tartás és számos rendezvény garantálja a szórakozást!Hírek, aktualitások:

 • Hírek:

  • XIII. Homokháti Sokadalom és VII. Dél-alföldi Rétesfesztivál

   XIII. Homokháti Sokadalom és VII. Dél-alföldi Rétesfesztivál

   Idén is sztárparádé várható a 2016. július 01 – 03. között az Aranyszöm Rendezvényház udvarán megtartandó XIII. Homokháti Sokadalom és VII. Dél-alföldi Rétesfesztiválon.

  • Aludj, fürödj, hangolódj Mórahalmon

   Aludj, fürödj, hangolódj Mórahalmon

   A nyári elő- és az őszi utószezonban, az akcióban részt vevő vendégházak szállóvendégei mindössze 500 Ft-ért vehetik igénybe a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő szolgáltatásait.

További hírek »

Keresés: