Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Strandfürdő

Irány a mórahalmi nyár!


Strandfürdő

Nyáron igazi mediterrán hangulat várja a fürdő vendégeit. Ebben az időszakban a 14 fedett medence mellett 7 szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A kristálytiszta vizű szabadtéri úszómedence kora tavasztól, késő őszig fogadja sportolni vágyókat. A családosok kedvence a csúszdás élménymedence, a gyermekpancsoló, valamint a hullámgömbbel, pezsgőágyakkal, valamint koktélbárral rendelkező rendezvénymedence. A medencék mellett 15.000 m2-es parkosított zöldfelület napozóterasz, vízifoci, ugrálóvár, strandröplabda, valamint játszótér gondoskodnak a nyári élményekről. A nyár folyamán is hosszabbított nyitva tartás és számos rendezvény garantálja a szórakozást!Hírek, aktualitások:

 • Hírek:

  • Strandok Éjszakája

   Strandok Éjszakája

   Éjszakai fürdőzés a mórahalmi fürdőben július 29-én, pénteken, ahol strandzenék, játékos vetélkedők, értékes nyeremények, origami bikinivadász verseny és tűzzsonglőrök várnak!

  • Így lehet bírni a hőséget: koktélmedence bárpulttal a mórahalmi fürdőben

   Így lehet bírni a hőséget: koktélmedence bárpulttal a mórahalmi fürdőben

   Az országban számos helyen van ilyen, mi sem maradhattunk le. Ez egy magasabb minőségi szolgáltatás - mondta Farkas Gábor, a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő vezetője, miközben a fürdő nyári bejárata felé tartottunk.

További hírek »

Keresés: