Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Strandfürdő

Irány a mórahalmi nyár!


Strandfürdő

Nyáron igazi mediterrán hagunlat várja a fürdő vendégeit. Ebben az időszakban a 14 fedett medence mellett 7 szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A kristálytiszta vizú szabadtéri úszómednece kora tavasztól, késő őszig fogadja sportólni vágyókat. A családosok kedvence a csúszdás élménymedence, a gyermekpancsoló, valamint a hullámgömbbel, pezsgőágyakkal, valamint koktélbárral rendelkező rendezvénymedence. A medencék mellett 15.000 m2-es parkosított zöldfelület napozóterasz, vízifoci, ugrálóvár, strandröplabda, valamint játszótér gondoskodnak a nyári élményekről. A nyár folymamán is hosszabbított nyitva tartás és számos rendezvény garantálja a szórakozást!Hírek, aktualitások:

 • Hírek:

  • Mórahalmi Strandhét mórahalmiaknak

   Mórahalmi Strandhét mórahalmiaknak

   2014. szeptember 1-7. között a mórahalmi lakosokat INGYENES belépéssel, ingyenes szauna szeánszokkal, gyermekfoglalkozásokkal, aqua zumbával és akciós masszázsokkal várja a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő!

  • Ha esik, ha fúj: akkor is Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő!

   Ha esik, ha fúj: akkor is Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő!

   Hiába az esős időjárás, a mórahalmi vendégek kitartanak kedvenc fürdőjük mellett: ilyenkor is sokan használják a kültéri melegvizes medencéket, a fiatalabbak a fedett rész csúszdájára esküsznek, míg az idősebbek szaunával és különböző kezelésekkel...

További hírek »

Keresés: