Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Strandfürdő

Irány a mórahalmi nyár!


Strandfürdő

Nyáron igazi mediterrán hangulat várja a fürdő vendégeit. Ebben az időszakban a 14 fedett medence mellett 7 szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A kristálytiszta vizű szabadtéri úszómedence kora tavasztól, késő őszig fogadja sportolni vágyókat. A családosok kedvence a csúszdás élménymedence, a gyermekpancsoló, valamint a hullámgömbbel, pezsgőágyakkal, valamint koktélbárral rendelkező rendezvénymedence. A medencék mellett 15.000 m2-es parkosított zöldfelület napozóterasz, vízifoci, ugrálóvár, strandröplabda, valamint játszótér gondoskodnak a nyári élményekről. A nyár folyamán is hosszabbított nyitva tartás és számos rendezvény garantálja a szórakozást!Hírek, aktualitások:

 • Hírek:

  • Zöld tengelytől ökoházig

   Zöld tengelytől ökoházig

   Mórahalom neve az elmúlt 15 évben egyet jelentett a folyamatos fejlődéssel, a nagyberuházásokkal, amelynek köszönhetően a gyógyfürdő látogatószáma több mint tizenkétszeresére, azaz 438 ezer főre, a vendégéjszakák száma huszonötszörösére, 103...

  • Már szárítógépet is használhatnak a fürdő vendégei

   Már szárítógépet is használhatnak a fürdő vendégei

   Új szárítógépet állítottak üzembe a fürdőben. A vendégek 220 Forinttal használhatják a gépet, ami 19 perces üzemidőt biztosít.

További hírek »

Keresés: