Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Strandfürdő

Irány a mórahalmi nyár!


Strandfürdő

Nyáron igazi mediterrán hangulat várja a fürdő vendégeit. Ebben az időszakban a 14 fedett medence mellett 7 szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A kristálytiszta vizű szabadtéri úszómedence kora tavasztól, késő őszig fogadja sportolni vágyókat. A családosok kedvence a csúszdás élménymedence, a gyermekpancsoló, valamint a hullámgömbbel, pezsgőágyakkal, valamint koktélbárral rendelkező rendezvénymedence. A medencék mellett 15.000 m2-es parkosított zöldfelület napozóterasz, vízifoci, ugrálóvár, strandröplabda, valamint játszótér gondoskodnak a nyári élményekről. A nyár folyamán is hosszabbított nyitva tartás és számos rendezvény garantálja a szórakozást!Hírek, aktualitások:

 • Hírek:

  • Karbantartási munkálatok és rendkívüli nyitva tartás

   Karbantartási munkálatok és rendkívüli nyitva tartás

   Kedves Vendégeink! A Szent Erzsébet Gyógyfürdőben az alábbi karbantartási munkálatok és rendkívüli nyitva tartás várható a közeljövőben:

  • ÓRIÁSI AKCIÓK ÉS SZÍNES PROGRAMOK ŐSSZEL IS!

   ÓRIÁSI AKCIÓK ÉS SZÍNES PROGRAMOK ŐSSZEL IS!

   Az őszi szezont CSALÁDI PÉNTEK akciónkkal indítjuk! Csobbanj Te is kedvezményesen szeptember 2. és október 28. között! A fürdő családi jegyeit minden pénteken 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

További hírek »

Keresés: