Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Strandfürdő

Irány a mórahalmi nyár!


Strandfürdő

Nyáron igazi mediterrán hangulat várja a fürdő vendégeit. Ebben az időszakban a 14 fedett medence mellett 7 szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A kristálytiszta vizű szabadtéri úszómedence kora tavasztól, késő őszig fogadja sportolni vágyókat. A családosok kedvence a csúszdás élménymedence, a gyermekpancsoló, valamint a hullámgömbbel, pezsgőágyakkal, valamint koktélbárral rendelkező rendezvénymedence. A medencék mellett 15.000 m2-es parkosított zöldfelület napozóterasz, vízifoci, ugrálóvár, strandröplabda, valamint játszótér gondoskodnak a nyári élményekről. A nyár folyamán is hosszabbított nyitva tartás és számos rendezvény garantálja a szórakozást!Hírek, aktualitások:

 • Hírek:

  • Február 26-án nyílik az Utazás 2015 kiállítás

   Február 26-án nyílik az Utazás 2015 kiállítás

   Idén február 26. és március 1. között rendezik meg Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléjét, az Utazás 2015 kiállításon a látogatók 20 ezer négyzetméteren, több mint 250 kiállító - köztük Mórahalom - ajánlataiból válogathatnak.

  • Párosan szép az élet a mórahalmi fürdőben!

   Párosan szép az élet a mórahalmi fürdőben!

   A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben párosan szép az élet. Februárban legalábbis biztosan nem lehet ez másképp. Nem is kell megvárod a Valentin napot, hiszen Facebook játékunk máris elstartolt, emellett a „Páros Péntek” akciónk keretében 1...

További hírek »

Keresés: