Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Strandfürdő

Irány a mórahalmi nyár!


Strandfürdő

Nyáron igazi mediterrán hangulat várja a fürdő vendégeit. Ebben az időszakban a 14 fedett medence mellett 7 szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A kristálytiszta vizű szabadtéri úszómedence kora tavasztól, késő őszig fogadja sportolni vágyókat. A családosok kedvence a csúszdás élménymedence, a gyermekpancsoló, valamint a hullámgömbbel, pezsgőágyakkal, valamint koktélbárral rendelkező rendezvénymedence. A medencék mellett 15.000 m2-es parkosított zöldfelület napozóterasz, vízifoci, ugrálóvár, strandröplabda, valamint játszótér gondoskodnak a nyári élményekről. A nyár folyamán is hosszabbított nyitva tartás és számos rendezvény garantálja a szórakozást!Hírek, aktualitások:

 • Hírek:

  • Fürdőzők kedvence a Makra Lángos + VIDEO

   Fürdőzők kedvence a Makra Lángos + VIDEO

   Még a téli időszakban is szívesen jönnek ki a jó meleg vízből a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vendégei, hogy egy hagyományos sajtos-tejfölös lángost ebédelhessenek Makra József büféjénél.

  • Csobbanj idén is a Mórahalmi Fürdőben

   Csobbanj idén is a Mórahalmi Fürdőben

   Január 18. és február 29. között a teljes árú felnőtt napijegyet vásárló vendégeknek úszójegyet adunk ajándékba, amelyet 2016. március 25-ig használhatsz fel és 16 óra után ingyenesen élvezheted az új, fedett úszómedencét és a fürdő többi...

További hírek »

Keresés: