Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Strandfürdő

Irány a mórahalmi nyár!


Strandfürdő

Nyáron igazi mediterrán hagunlat várja a fürdő vendégeit. Ebben az időszakban a 14 fedett medence mellett 7 szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A kristálytiszta vizú szabadtéri úszómednece kora tavasztól, késő őszig fogadja sportólni vágyókat. A családosok kedvence a csúszdás élménymedence, a gyermekpancsoló, valamint a hullámgömbbel, pezsgőágyakkal, valamint koktélbárral rendelkező rendezvénymedence. A medencék mellett 15.000 m2-es parkosított zöldfelület napozóterasz, vízifoci, ugrálóvár, strandröplabda, valamint játszótér gondoskodnak a nyári élményekről. A nyár folymamán is hosszabbított nyitva tartás és számos rendezvény garantálja a szórakozást!Hírek, aktualitások:

 • Hírek:

  • Fürdőzzön és kapcsolódjon ki a Strandok Éjszakáján Mórahalmon!

   Fürdőzzön és kapcsolódjon ki a Strandok Éjszakáján Mórahalmon!

   Éjfélig fürdőzhetnek és színes programok - tűzzsonglőrök, mazsorett bemutató és szauna szeánszok - várják augusztus 1-én, pénteken a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vendégeit a Strandok Éjszakáján.

  • Sókabinnal és aquaterasszal bővült a mórahalmi fürdő

   Sókabinnal és aquaterasszal bővült a mórahalmi fürdő

   Új, ingyenes szolgáltatásokat vehetnek igénybe mostantól a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vendégei. Az immunrendszer erősítésére és az allergia kezelésére egyaránt kiváló sószoba mellett a kellemes felfrissülést biztosító aquaterasz is üzemel.

További hírek »

Keresés: