Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Strandfürdő

Irány a mórahalmi nyár!


Strandfürdő

Nyáron igazi mediterrán hangulat várja a fürdő vendégeit. Ebben az időszakban a 14 fedett medence mellett 7 szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A kristálytiszta vizű szabadtéri úszómedence kora tavasztól, késő őszig fogadja sportolni vágyókat. A családosok kedvence a csúszdás élménymedence, a gyermekpancsoló, valamint a hullámgömbbel, pezsgőágyakkal, valamint koktélbárral rendelkező rendezvénymedence. A medencék mellett 15.000 m2-es parkosított zöldfelület napozóterasz, vízifoci, ugrálóvár, strandröplabda, valamint játszótér gondoskodnak a nyári élményekről. A nyár folyamán is hosszabbított nyitva tartás és számos rendezvény garantálja a szórakozást!Hírek, aktualitások:

 • Hírek:

  • Vásároljon a szegedi Auchanban és csobbanjon a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben!

   Vásároljon a szegedi Auchanban és csobbanjon a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben!

   Október 1-31. között a 7 ezer Forint feletti összegben vásárló vendégek a blokk felmutatása ellenében a szegedi Auchan áruház területén felállított információs standnál 1+1-es akciós fürdőbelépő kupont kapnak ajándékba.

  • A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő a hatodik lett Az Év Feltörekvő Fürdői között

   A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő a hatodik lett Az Év Feltörekvő Fürdői között

   Szeptember 30-án lezárult az idén első alkalommal megrendezett Az Év Fürdője szavazás, amelynek elsődleges célja az volt, hogy ráirányítsa a figyelmet a magyarországi termál és gyógyvízkincsre, illetve az erre épült fürdőkre.

További hírek »

Keresés: