Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Strandfürdő

Irány a mórahalmi nyár!


Strandfürdő

Nyáron igazi mediterrán hangulat várja a fürdő vendégeit. Ebben az időszakban a 14 fedett medence mellett 7 szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A kristálytiszta vizű szabadtéri úszómedence kora tavasztól, késő őszig fogadja sportolni vágyókat. A családosok kedvence a csúszdás élménymedence, a gyermekpancsoló, valamint a hullámgömbbel, pezsgőágyakkal, valamint koktélbárral rendelkező rendezvénymedence. A medencék mellett 15.000 m2-es parkosított zöldfelület napozóterasz, vízifoci, ugrálóvár, strandröplabda, valamint játszótér gondoskodnak a nyári élményekről. A nyár folyamán is hosszabbított nyitva tartás és számos rendezvény garantálja a szórakozást!Hírek, aktualitások:

 • Hírek:

  • Mórahalmi szaunamesterek az 5. Szauna Szeánsz Oscar középdöntőjében

   Mórahalmi szaunamesterek az 5. Szauna Szeánsz Oscar középdöntőjében

   Két mórahalmi szaunamesterrel, Kiss Anitával és Ótott-Kovács Szabolccsal folytatódik az 5. Szauna Szeánsz Oscar, a szaunamesterek versenye 2015.február 13.-15. (péntek-vasárnap) között a Tiszakécskei Kerekdombi termálfürdőben.

  • SZÉP számok – szép lehetőségek

   SZÉP számok – szép lehetőségek

   A SZÉP kártya idén is szépen teljesített a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben. A fürdővendégek közel 6,5 %-a fizeti belépőjét a pihenőkártya valamely zsebéből.

További hírek »

Keresés: