Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Strandfürdő

Irány a mórahalmi nyár!


Strandfürdő

Nyáron igazi mediterrán hangulat várja a fürdő vendégeit. Ebben az időszakban a 14 fedett medence mellett 7 szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A kristálytiszta vizű szabadtéri úszómedence kora tavasztól, késő őszig fogadja sportolni vágyókat. A családosok kedvence a csúszdás élménymedence, a gyermekpancsoló, valamint a hullámgömbbel, pezsgőágyakkal, valamint koktélbárral rendelkező rendezvénymedence. A medencék mellett 15.000 m2-es parkosított zöldfelület napozóterasz, vízifoci, ugrálóvár, strandröplabda, valamint játszótér gondoskodnak a nyári élményekről. A nyár folyamán is hosszabbított nyitva tartás és számos rendezvény garantálja a szórakozást!Hírek, aktualitások:

 • Hírek:

  • Új produkciókkal érkezik a mórahalmi Patkó Lovas Színház új évada

   Új produkciókkal érkezik a mórahalmi Patkó Lovas Színház új évada

   Még több darabbal és még több előadásszámmal várja nézőit 2016-ban a mórahalmi Patkó Lovas Színház. Az online jegyértékesítés december 8-a után indul, hogy már a karácsonyfa alá kerülhessenek a belépők ajándékként.

  • Válassza decemberben is a Szent Erzsébet Gyógyfürdőt és mártózzon meg az egészségben!

   Válassza decemberben is a Szent Erzsébet Gyógyfürdőt és mártózzon meg az egészségben!

   Miért ne pihenné ki az egész éves fáradalmakat családjával együtt a mórahalmi Gyógyfürdőben? Hiszen a két ünnep között, sőt egészen január közepéig hosszabbított nyitva tartással este 22 óráig várnak mindenkit!

További hírek »

Keresés: