Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Gyógyászati tájékoztató

A járóbeteg szakellátások mellett széleskörű gyógyászati ellátásokkal (TB által is finanszírozott), valamint wellness és fitness szolgáltatásokkal várja a gyógyulni, kikapcsolódni vágyókat a Móra-Vitál Nonprofit Közhasznú Kft.

Mórahalom városában 2001. november 15.-től a járóbeteg szakellátást az Önkormányzat tulajdonában lévő nonprofit társaság a Móra-Vitál Térségi Egészségmegőrző és Szociális Közhasznú Társaság- jelenlegi nevén a Móra-Vitál Térségi Egészségmegőrző és Szociális Nonprofit Közhasznú Kft. - működteti.

Feladata a járóbeteg szakellátások szervezése, irányítása, a korábban már finanszírozott és a tervezett új szakellátások működési feltételeinek kialakítása, a szakellátások működtetése, szakmai irányítása. Ellátási területe (2010. július óta) a legtöbb szakrendelés esetében a Homokháti Kistérség valamennyi települése (Mórahalom, Ásotthalom, Zákányszék, Üllés, Ruzsa Öttömös, Pusztamérges, Bordány és Forráskút). De fogad betegeket a Mórahalomhoz közeli, de nem Kistérséghez tartozó településekről is (Röszke, Domaszék)

Mórahalom Város Önkormányzata - kidolgozott hosszú távú egészségpolitikai célkitűzéseiben - a szakellátások helyben történő igénybevételi lehetőségének kiterjesztését, a meglévők fejlesztését, a szakmai felszereltség javítását tűzte ki célul.

Ennek első állomásaként az önkormányzat jelentős saját erő, pályázati forrás, valamint lakossági támogatással új szakrendelőket alakított ki. A beruházás eredményeként 2001 őszére három új szakrendelő, egy labor, valamint ezek kiszolgáló helyiségei létesültek.

A fejlesztések itt nem álltak meg. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv DAOP - 2007- 4.1.1/B pályázaton elnyert uniós támogatással 2010 szeptemberére, a már meglévő infrastruktúra bővítésével, elkészültek az új Kistérségi Egészségügyi Központ építészeti munkálatai. Ebben a korszerű, két emeletes, akadálymentesített rendelőintézetben kaptak helyet a már működő-bővülő szakrendeléseken kívül új, eddig még nem működtetett szakrendelések is (belgyógyászat, sebészet, gyermekgyógyászat).

A járóbeteg szakellátások mellett széleskörű gyógyászati ellátásokkal (TB által is finanszírozott), valamint wellness és fitness szolgáltatásokkal várja a gyógyulni, kikapcsolódni vágyókat a Móra-Vitál Nonprofit Közhasznú Kft.


Bővebb információ:
http://moravital.morahalom.hu

Hírek, aktualitások:

 • Hírek:

  • Karbantartási munkálatok és ünnepi nyitva tartás

   Karbantartási munkálatok és ünnepi nyitva tartás

   Április havi tájékoztató karbantartási munkálatokról és ünnepi nyitva tartásról.

  • Ráadás Napok

   Ráadás Napok

   Nem sikerült beváltanod a kedvezményre jogosító fürdőbelépődet, bérletedet? Akkor használd ki a Ráadás Napokat!

További hírek »

Keresés: