Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Beretzk Péter Természetvédelmi Klub

A röszkei székhelyû egyesületünk öntevékeny csoportként kezdte meg mûködését 1978-ban. A kezdetekben környezetvédelmi táborokat szerveztünk és foleg a környezeti neveléssel, valamint a környezetbarát szemlélet kialakításával foglalkoztunk.


A Beretzk Péter Természetvédelmi klub vállalja ELÕADÁSOK megtartását, az év minden szakában környezet és természetvédelmi témákban. TANÖSVÉNYEK mentén TEREPI FOGLALKOZÁSOKAT tart az év minden szakában, valamint környezet- és természetvédelmi FOGLALKOZÁSOKAT szervez aktuális témákból, a tanév folyamán iskolákban. Ezen kívül táborok szervezését is vállalják.

Beretzk Péter Természetvédelmi Klub

Az elõadások az illetékes iskolákban, vagy környezetvédelmi tanösvényén (látványos demonstrációs anyagokkal és kellékekkel) kerülnek megtartásra.

A 45 perces elõadás ára 25 fõ esetén: 4 000,- Ft/csoport
A 90 perces eloadás ára 25 fõ esetén: 6 000,- Ft/csoport

A 90 perces foglalkozás ill. terepgyakorlat megtartása a Röszkei tanösvény mentén, a vezetés költsége 25 fõ esetén 15 000,-Ft, (1 fõ/45 perc: 300,-Ft, 25 fõ / 90 perc: 15 000,-Ft
A 90 perces vagy hosszabb terepi foglalkozás során a gyerekek jobban elmélyülhetnek az egyes témákban. Több lehetõség van játékra, példák megbeszélésére, kérdések feltevésére, a problémák mélyebb megértésére. Lehetõség van, a minden igényt kielégítõ közösségi fõzõhelyen ételek készítésére. A Molnár-rét tanösvény állomáson mûködik komposzt toalett. A költségek megegyezés szerint.

A költségek általában tartalmazzák az elõadó helyszínre való utazását a székhely 25 km-es körzetében.
Az elõadások megrendelése, vagy a csoportok fogadása elõzetes idõpont egyeztetés alapján történik, bejelentkezés a tervezett dátumnál legalább két héttel korábban. Esõ esetén a tanösvényi elõadás a helyi Mûvelõdési Házban zajlik!

Egyesületünk és jogelõdje 1978 óta sikerrel szervez környezet – és természetvédelmi szaktáborokat tanulók számára. Az elmúlt évek alatt 29 alkalommal táboroztunk az ország szép helyein, a Nemzeti Parkok segítségével, mely minden évben az egész évi környezeti nevelõ munka része. A táboroztatáshoz minden alkalommal pályázat útján sikerült valamennyi támogatást szerezni, így annak, ha valaki szeretett volna táborozni, anyagi akadálya nem volt.

Választható helyszínek:
1. Röszke természeti értékeinek bemutatása
2. Nemzeti kincsünk, a lisztes kankalin (Szentbékkálla)


Elérhetőségek:

6758 Röszke Juhász Gyula u. 1.
Tel./Fax.: +36 (62) 273 556
E-mail: kornyezetved@roszkenet.hu
Web: www.termeszetvedo.roszkenet.hu/
Hírek, aktualitások:

 • Hírek:

  • Karbantartási munkálatok és ünnepi nyitva tartás

   Karbantartási munkálatok és ünnepi nyitva tartás

   Április havi tájékoztató karbantartási munkálatokról és ünnepi nyitva tartásról.

  • Ráadás Napok

   Ráadás Napok

   Nem sikerült beváltanod a kedvezményre jogosító fürdőbelépődet, bérletedet? Akkor használd ki a Ráadás Napokat!

További hírek »

Keresés: