Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Vendégkönyv

Fontosnak tartjuk véleményét, kérjük, írja meg nekünk mórahalmi élményeit! Milyen Mórahalom az Ön szemével? Várjuk javaslatait, ötleteit honlapunkkal kapcsolatban is! Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a nem ideillő bejegyzéseket töröljük.

Hozzászólás

Név:

Tisztelt Georg! Köszönjük jelzését! Egyetértünk önnel a szaunarész sajátos illemszabályait illetően. A személyzet figyelmét felhívtuk a Textilmentes szaunarész sajátos illemszabályainak betartatására!

Ótott-K. Szabolcs, Műszakvezető 2017.03.22.

Tisztelt Fürdő ! Relatíve rendszeres vendéggükként (havi 1 alkalommal van lehetőségem ellátogatni a fürdőjükbe, amely egyébként szerintem nagyon jó). Szeretném jelezni, hogy a textilmentes szaunájukat néhány hölgyvendég fürdőruhában használja (így szaunázik, igaz, hogy valaki így is fürdőlepedőbe csavarva, de alatta fürdőruhában, bikiniben), illetve így pihen az ágyakon is. Néha a jakuzzit is így használják. Értem én, hogy szégyenlősek Ők, esetleg meg is bámulják a férfiak, amit nekik legalább nem feltűnően kellene megtenniük. Én a férfitársaimat is megértem. Nem kötelező meztelenül szaunázni, illetve a járkálás-közlekedés és a pihenés sem a meztelenségről szól. Azt lehet szaunalepedőbe csavarva is tenni, ill. letakarni a kényes részeket. Azonban ha nem vállalják be az ilyen, autentikus szaunázási szokásokat, akkor a földszinti, fürdőruhás szaunákat legyenek szívesek igénybe venni, ahol kötelező a fürdőruha viselése (itt akár egyrészesben is szaunázhatnak, ha úgy gondolják, bár az már fényévekre áll az egészséges szaunázástól). Kérem a T. személyzetet, legyenek szívesek erre tisztelettel figyelmeztetni a szabályokat be nem tartó vendégeket.

Georg 2017.03.20.

Tisztelt Olvasó! Szeretnénk ezúton is megköszönni Bokányi Richárd mai munkáját, szaunaprogramok nagyon élvezetesek voltak, főleg az utolsó,nagyon kitett magáért! Imádunk járni a fürdőbe, nagyon szeretjük a szeánszokat, ha tartanának hétköznapokon is, azért nagyon hálásak lennénk, ezen kívül semmit sem hiányolunk a fürdőből! Üdvözlettel, két visszajáró Thermál Pnziós, lelkes szaunázó vendég

Dorka 2017.03.19.

Tisztelt Rendszeres Szaunázó! Fürdő személyzetének (medenceőr, uszodamester, szaunamester) feladatai közé tartozik a gyógyfürdő vendégek által használt helyiségeinek szabályos kivilágítása, ennek egyik alapvető oka: az esetleges baleseteknek az elkerülése. Kérem ez iránti szíves megértését. Ezen felül kötelességünk biztosítani minden vendégünk számára az adott igény szerinti zavartalan pihenést. Az erre való tájékoztatást a kollégáink megkapták. Sajnáljuk ha emiatt Önt kellemetlenség érte. Reméljük hogy ettől eltekintve újra igénybe veszi szolgáltatásainkat.

Fürdővezető 2017.03.17.

Tisztelt Fürdővezető Úr ! Kérem szíveskedjen tájékoztatni arról, hogy a munkatársai milyen alapon érzik magukat felhatalmazva arra, hogy a textilmentes szauna részben a világítást önkényesen felkapcsolják. Ez a ma este folyamán többször is megtörtént. Amikor ezt szóvá tettem, tömören azt felelték: „ez a szabály. „ (Az ügyfélkezelés terén van még mit fejlődni….) Megítélésem szerint nem a fürdőmester feladata azt eldönteni, vagy meghatározni, hogy a vendég ( aki nem mellesleg azért is vásárol külön szauna jegyet, hogy ne a ricsajban legyen ) sötétben, félhomályban avagy az összes villany működése mellett pihenjen. A szauna házirend nem tartalmaz olyan kikötést, hogy tilos lekapcsolt villanyoknál pihenni.

rendszeres szaunázó 2017.03.16.

1-5 -ig a 915 találatból

Keresés: